This is stupid. Why is admin account necessary?

ng4ever

2[H]4U
Joined
Feb 18, 2016
Messages
2,800
This is when creating a usb stick media with the iso of Windows 10 Pro.

why do i need a admin account for this.jpg
 

SuperSubZero

2[H]4U
Joined
Nov 21, 2000
Messages
3,780
It's due to the video card shortage.

(or since the tool can upgrade the currently installed Windows 10, you need to be an admin to do that)
 

Smoblikat

Limp Gawd
Joined
May 28, 2020
Messages
431
Your heat pipes in your Power Supply are out of blinker fluid.

Microwave it.

You havent been able to fix that with a microwave since the EPS standard was first introduced, doubly so now with ATX 12VO, where have you been?? You need to sautee it first, then you can broil it on each side for about 5 or so minutes.
 

criccio

Fully Equipped
Joined
Mar 26, 2008
Messages
13,977
The real question is, why are you using an account with such limited access. Is this not your own PC?
 

Nobu

Supreme [H]ardness
Joined
Jun 7, 2007
Messages
8,167
You can create an "admin" account with limited access. Would that work?
 

vick1000

2[H]4U
Joined
Sep 15, 2007
Messages
2,332
You havent been able to fix that with a microwave since the EPS standard was first introduced, doubly so now with ATX 12VO, where have you been?? You need to sautee it first, then you can broil it on each side for about 5 or so minutes.
I thought you had to stop a rolling police car and swing it around while yelling "F*ck the Police!!". Is that not the way?
 

AltTabbins

Fully [H]
Joined
Jul 29, 2005
Messages
20,276
Because its designed that way? Similar to why you cant change anything on the system in Linux without a root account or sudo. To protect your system from people like you.
 

Bowman15

[H]ard|Gawd
Joined
Apr 7, 2015
Messages
1,804
Because stupid people that don't know what they are doing and click on and or install everything. That is the majority of users.
 

LukeTbk

2[H]4U
Joined
Sep 10, 2020
Messages
2,201
Maybe windows use your own local file to copy when you user their tool chain ? (to have them in their updated state and reduce download size ?), that sound complicated to fix an non issue.
 
Top