Razer Huntsman V2 TKL - Not Detected on AMD System

Nirad9er

2[H]4U
Joined
Feb 18, 2004
Messages
2,864
Hello All,
I'm having an issue with my recently acquired Razer Huntsman V2 TKL keyboard.

The keyboard refuses to be recognized/detected/power on etc. on my AMD Gigabyte Aorus Elite Wifi X570 5800X3D system. When I plug into my Intel 13900k system everything functions as normal. I even plugged the keyboard into my 8th gen Intel based work laptop and it's detected right away.

I even tested another keyboard (Apex Pro) on my AMD system and it works perfectly so I don't believe it's issue with my AMD system.

I've for now switched keyboards between my Intel and AMD system however it's quite aggrevating. I've had multiple emails back and forth with support team and they thought it was a software issue but nothing helped.

Model: RZ03-0394

Any thoughts?

Thanks
 

TrunksZero

Limp Gawd
Joined
Jul 15, 2021
Messages
299
Hello All,
I'm having an issue with my recently acquired Razer Huntsman V2 TKL keyboard.

The keyboard refuses to be recognized/detected/power on etc. on my AMD Gigabyte Aorus Elite Wifi X570 5800X3D system. When I plug into my Intel 13900k system everything functions as normal. I even plugged the keyboard into my 8th gen Intel based work laptop and it's detected right away.

I even tested another keyboard (Apex Pro) on my AMD system and it works perfectly so I don't believe it's issue with my AMD system.

I've for now switched keyboards between my Intel and AMD system however it's quite aggrevating. I've had multiple emails back and forth with support team and they thought it was a software issue but nothing helped.

Model: RZ03-0394

Any thoughts?

Thanks
Have you tried going through a USB HUB? Not ideal I know, but might be a thought if you have one. (the FV43U has 2 USB ports built in you could try if you have them connected for use)
 
Top