S

Profile posts Latest activity Postings About

  • I was wondering if you could help with a Klipsch Promedia 5.1 Ultra. It works for a few hours, then audio drops out and a high pitched noise comes from the speakers. If I unplug it for a while it goes back to normal. I've read overheating is common, so I'd like to buy one of your cooling kits. If this sounds familiar and you can give me insight on other parts that may be bad, any help would be appreciated! Thanks!
    Good afternoon, Henry. Did we ever get a chance to talk? I was going thru my storage and came across my Klipsch set, I was hoping to catch up with you soon and see if you were still doing repairs for these sets at some level?
    Henry, this is Martin Clausius. I am rykon9@yahoo.com. Did I ever get my amp repaired, I know we talked about it. I thought I got it fixed, but I think that I never sent it in 2015 to you. We had a couple of emails that discussed it being repaired for my Klipsch Pro Media ultra 5.1s. I saw your info about your new ideas of repair on them. I am ready to get it repaired.
    Greetings. I have a couple bad Klipsch 5.1 amps One humming with no inputs and one is suddenly dead. The one with the hum has white stuff on resistors or whatever the tan things are on the little board that's behind/between the two giant black 820uF 200V caps. Looking for a quote or suggestions or whatnot. Thx!
    Hi Henry. Are you still fixing Klipsch Promedia amps? I have one where the sub is buzzing. In addition one of the satellites is crackling too, but I think that might be something else. I'll look forward to hearing back - thanks.

    - Chris
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top